Excursies basisonderwijs

Wij gunnen het iedereen om kennis te maken met zeilen, ook de leerlingen uit het basisonderwijs. Daarom organiseren voor hen gratis klassikale excursies van circa 1 uur. Het programma is speciaal samengesteld voor leerlingen tussen de 6 en 11 jaar en bestaat uit:

  • Een rondleiding door de zeilschool.
  • Informatie over de basis van het zeilen aan de hand van een echte boot.
  • Afhankelijk van het weer bekijken we ter plekke of we op de wal blijven, in de haven gaan varen of ook de plas opgaan.
  • We tonen een zeilschoolvideo over ons reilen & zeilen.

Als afronding wordt er limonade gedronken en mogen de kids een ansichtkaart beschrijven en ontvangen ze informatiepakket over de zeilschool en het vaargebied.

  • Voor spreekbeurten op de basisschool stellen we een spreekbeurtsetje beschikbaar met allerlei materiaal over de zeilsport, de zeilschool en de Westeinderplassen.
  • Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld 2 tot 3 uur in een kielboot te komen zeilen tegen gereduceerd tarief, prijs op aanvraag. Met 5 leerlingen per boot varen we een ontspannen en leerzame tocht. De leerlingen worden door onze ervaren instructeurs meteen zelf aan het zeilen gezet. Zwemvesten zijn bij de prijs inbegrepen

 

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool 

Nix Windfoil

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
info@zeilschoolaalsmeer.nl
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m zo van 9.00-18.00uur
plan je route