imagesLogoSlogan2
  • Home
  • Even voorstellen

Even voorstellen

Peter de Wit, opleider en trainer, is inmiddels 48 jaar de trotse en inspirerende zeilschoolhouder van Zeilschool Aalsmeer.
Een zeilschool die uniek is door de mix van persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme. Ooit begonnen met 2 zeilboten, nu uitgegroeid tot een veelzijdige vloot met in totaal 120 boten en meer dan 18 bootsoorten(!). Daarnaast beschikt de zeilschool over motorboten, windsurfboards en kano’s. Dus voor ieder wat wils! Ook voor bedrijven en particulieren die bij ons een feest met watersportactiviteiten willen reserveren.

Het zeilschoolorganisatieteam, wat met woord en daad klaar staat voor jou, bestaat uit Peter de Wit, Mark Morel, Harmon de Lange, Karlijn de Gooijer en Peter’s dochter Famke de Wit, zijn beoogde opvolger. Een aantal instructeurs zijn als opleider in vaste dienst, waaronder Sebastiaan Sargis, Bart van Ee en Bella van Erp. We beschikken over een horecateam en een groepje vaste oproepkrachten. En... niet te vergeten een kring van ruim 100 enthousiaste instructeurs (vrijwilligers) die altijd maar weer voor de zeilschool klaarstaan.
Bij elkaar een fijn stel betrokken mensen!                                                                                                                                                                                                                         

In de plezierige zeilschoolsfeer waar professionaliteit, respect en vertrouwen centraal staan, voel jij je vast snel thuis!

 

Nieuwsbrief

  

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool


Logo NPJ 

 

 

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m vr van 9.30-16.30uur
info@zeilschoolaalsmeer.nl
plan je route