Groepsactiviteiten

Zeilschool Aalsmeer is dé zeilschool voor plezier en kwaliteit en tegelijkertijd ook de ideale locatie om je feest of feestje te vieren, om elkaar te ontmoeten. Of het nu om een receptie, een kinderpartijtje, een volledig verzorgde watersportdag met lunch of een dynamische teambuildingsdag gaat, wij zorgen er voor dat het een onvergetelijke ervaring wordt! 
De Westeinderplassen met zijn grote- en kleine Poel, talloze sloten, eilandjes met beroemde seringenakkers, is een mooi vaargebied. Bekijk hier het vaargebied.
 
Maak door dit schitterende natuurgebied een tocht met een zeilboot, kano of op een sup-/surfboard. Onze luxe sloep met schipper vormt een goed alternatief, ook voor mensen die moeilijk ter been zijn.
Terug op de wal nog een gezellige borrel met misschien aansluitend een heerlijke barbecue en wie weet daarna een feestavond?! In ieder geval zijn er door ons cateringaanbod en onze gevarieerde vloot mogelijkheden te over. 
Zeilschool Aalsmeer: 
  • sfeervolle horecagelegenheid met open haard en  kroonluchters
  • verwarmbaar haventerras
  • voor kleine gezelschappen en grote groepen tot circa 150 personen
  • uitgebreide combinatiemogelijkheden met watersportactiviteiten en catering
  • optimale aandacht
  • goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool 

Nix Windfoil

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
info@zeilschoolaalsmeer.nl
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m zo van 9.00-18.00uur
plan je route