Bedrijfsevenementen

teambuilding - netwerken - personeelsfeest - bedrijfsfeest - receptie

Teambuilding
Wil jij je team sterker maken? Patronen doorbreken? De samenwerking verdiepen?
Bij Zeilschool Aalsmeer geen ingewikkeld programma’s, wel een breed aanbod van sportieve activiteiten, waarmee collega’s en medewerkers uit de ‘comfortzone’ worden gehaald, plus energie en inspiratie opdoen.
Door het toevoegen van wedstrijdelementen wordt de samenwerking op ‘scherp’ gezet en worden zaken als competitieve krachten, natuurlijk leiderschap en humor zichtbaar.
Of het nu om het op koers blijven- of om het verleggen van de koers gaat, de sleutel ligt in een goede samenwerking en duidelijke communicatie, gebaseerd op wederzijds respect. Hoe meer je op elkaar bent ingespeeld, des te beter je zeilt, iedere manoeuvre is inzichtgevend; dit geldt evenzo voor het bedrijfsleven! Daarom leent watersport zich zo goed voor team-building: de boot als metafoor. Onze taal is niet voor niets doorspekt met uitdrukkingen als: op koers liggen, de wind mee hebben, overstag gaan, vastlopen en vlot trekken en het beroemde spreekwoord de beste stuurlui staan aan wal. Teambuilding op het water: actief, ontspannend en verbindend!

Bedrijfsfeest
Een jubileum, afscheidsreceptie, jaarlijkse afsluiting of een feest als waardering voor de inzet van jouw medewerkers?!
De combinatie met een watersportactiviteit geeft een extra dimensie. Denk bijvoorbeeld aan een kielboottocht, een sloepenrondvaart of een ludieke activiteit, zoals het ‘surfplankrennen’ of de ‘kano-estafette’. Onze vloot is zeer gevarieerd, dus mogelijkheden te over!

Netwerken
Wil jij de klanten en zakenrelaties laten ervaren hoe belangrijk zij voor jouw bedrijf zijn?
Door met hen het water op te gaan laat je dit concreet zien en schenk je iedereen een onvergetelijke dag.
Maak bijvoorbeeld een zeiltocht door het schitterende natuurgebied van de Westeinderplassen. Stap onderweg van boord om in Aalsmeer de historische tuin of de fraaie watertoren te bezoeken.. En sluit dit samenzijn af met een aangeklede borrel.

 • Bedrijfsevenementen1
 • Bedrijfsevenementen2
 • Bedrijfsevenementen3
 • Bedrijfsevenementen4
 • Bedrijfsevenementen5
 • Bedrijfsevenementen6
 • Bedrijfsevenementen7
 • Bedrijfsevenementen8
 • Bedrijfsevenementen93
 • Bedrijfsevenementen94
 • Bedrijfsevenementen95
 • Bedrijfsevenementen96
Meerdere organisaties komen jarenlang bij ons om hun medewerkers of klanten een prachtige dag aan en op het water te bezorgen, zoals bijvoorbeeld het Europese Octrooi Bureau en Delta Lloyd. Onze ruime ervaring, persoonlijke aandacht én het plezier wat wijzelf beleven aan het verwezenlijken van jouw wensen, maken dat jij en je gasten het goed zullen hebben met een blijvende herinnering als resultaat.

Tarieven & arrangementen

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool 

Nix Windfoil

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
info@zeilschoolaalsmeer.nl
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m zo van 9.00-18.00uur
plan je route