CWO & VDWS International

Zeilschool Aalsmeer is een professionele zeil-, surf- en catamaran vaarschool, erkend en gecontroleerd door de stichting Commissie Watersport Opleidingen (CWO), plus de internationale organisatie Verband Deutsche Wassersport Schule (VDWS).
Stichting CWO
CWO, CWO logo, ANWB watersport, HISWA, Watersportverbond, RYA, opleidingscentrum, CWO zeilschool
De CWO is een overkoepelende organisatie van belangenverenigingen op het gebied van de watersport: ANWB, HISWA en KNWV. De CWO is erkend door de International Sailing Association Federation (ISAF). De CWO diplomalijn geniet hierdoor internationale bekendheid. De CWO-erkenning staat garant voor een uitstekende opleidingskwaliteit en een uniforme manier van diplomering. Zeilschool Aalsmeer voldoet dus aan alle controle-eisen, gesteld aan accommodatie, lesmateriaal en instructieniveau.
 
Het CWO komt ter controle minimaal één maal per jaar onverwachts langs, valt deze controle negatief uit dan kan de CWO erkenning vervallen. Om deze erkenning te blijven behouden, werken we constant aan vernieuwing en verbetering. Kijk op www.cwo.nl voor meer informatie.
 
 
VDWS opleidingscentrum, VDWS zeilschool, VDWS windsurfen, VDWS catamaran

VDWS International

Het VDWS is een internationaal opleidings- en diplomeringssysteem voor consument én instructeur. Met het VDWS-diploma (Grundschein) kun je wereldwijd bij meer dan 400 VDWS scholen je zeil- of windsurfopleiding vervolgen, een boot/surfplank/catamaran huren.

Kijk op www.vdws.de voor meer informatie.

 

 

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool 

Nix Windfoil

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
info@zeilschoolaalsmeer.nl
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m zo van 9.00-18.00uur
plan je route