• Home
  • Introductie- en terugkomdagen

Introductie- en terugkomdagen

Een introductie dag is van 10-17uur.
 
Ben je niet eerder bij ons geweest voor een cursus? Dan is dit een mooie dag om kennis te maken met de watersport en onze zeilschool. Het is ook een fijne manier om uit te zoeken welk boottype en cursus het beste bij je past. Ben je wel al onze cursist, kom dan om je kennis en vaardigheden op te frissen of ga een voor jou onbekende bootsoort uitproberen. Overigens is dit ook een prima dag om gezellig te relaxen op ons haventerras en te genieten van alle reuring van de vele in- en uitvarende boten. Je kunt varen met kielboot, Lasers en surfboards.
Je betaalt een klein bedrag voor een dag vol zeil- en surfplezier, onder begeleiding van één van onze instructeurs.  
 
 
TIP: Huur een warm en droog zeilpak tegen de speciale prijs; maten XS t/m XXL. Reserveren kan alleen tegelijkertijd met je aanmelding, vermeld dit bij de opmerkingen op het formulier.
Sta je bij ons als cursist geregistreerd en neem je deze dag één of meerdere vrienden mee die nog geen les bij ons hebben gehad? Dán mogen zij gratis deelnemen! Vooraf aanmelden is noodzakelijk! Ben je alle 2 de data verhindert? Dan verzorgen wij graag een introductieles op maat.

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool 

Nix Windfoil

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
info@zeilschoolaalsmeer.nl
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m zo van 9.00-18.00uur
plan je route