• Home
  • Introductie- en terugkomdagen

Introductie- en terugkomdagen

Een introductiedag is van 10-17uur. Voor de 5- en 6 jarige spetterkinderen van 10 tot 13 uur of ‘s middags van 14 tot 17 uur.

 
Ben je nog niet eerder bij ons geweest voor een cursus? Dan is dit een mooie dag om kennis te maken met de watersport en onze zeilschool. Ben je wel al cursist bij ons, kom dan om je kennis en vaardigheden op te frissen of ga een voor jou onbekende  bootsoort uitproberen. Dit is trouwens ook een prima dag om gezellig te relaxen op ons haventerras en te genieten van alle reuring van de vele in- en uit de haven varende boten. Misschien iets voor je ouders?!
 
Kijk op onze tarievenlijst voor de tarieven.
 
TIP: Warm en droog het water op? Huur een Imhoff zeilpak! Voor deze speciale dag tegen een speciale prijs. Reserveren kan alleen tegelijkertijd met je aanmelding, vermeld dit bij de opmerkingen op het formulier.

De populaire cursusdata voor de Optimist- en Spettercursus zijn tegen de tijd van de introductiedagen meestal al bijna volgeboekt. Waarschijnlijk zal je kind, naar aanleiding van de introductiedag, enthousiast raken en op zeilcursus willen. Dan kan het zijn dat we tegen die tijd zijn volgeboekt. Wat is een goed alternatief? Boek alvast de cursus mét een annuleringsverzekering. Ziet jouw kind het onverhoopt niet zitten, dan kun je annuleren, wij storten het betaalde cursusgeld, zonder administratiekosten, terug. Sta je bij ons als cursist geregistreerd en neem je deze dag één of meerdere vrienden mee die nog geen les bij ons hebben gehad? Dan mogen zij gratis deelnemen! Vooraf aanmelden is noodzakelijk! Ben je alle data verhindert? Dan verzorgen wij graag een introductieles op maat.  

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool 

Nix Windfoil

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
info@zeilschoolaalsmeer.nl
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m zo van 9.00-18.00uur
plan je route